Wednesday, October 3, 2012

Octopus salad and potatoes Insalata di polpo con patate

Octopus salad and potatoes - Insalata di polpo con patate



INGREDIENTS
SERVES 4

500 g octopus
300 g of potatoes
a sprig of parsley
oil
aclove of garlic
salt

PREPARATION
In a saucepan, put the octopus to cook for about 15-20 minutes and let cool.
In another pot put to boil the potatoes.
Clean the octopus under water.
Cut the octopus into small pieces.
Cut potatoes into cubes rather large.
Put the octopus and potatoes in a bowl.
Season with garlic and parsley, olive oil and salt.
Serve cold.


Tuscany in a Nutshell E-mail: tuscanyinanutshell.blogspot(at)gmail.com
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INGREDIENTI PER 4 PERSONE
500 g di polpo
300 g di patate
un ciuffo di prezzemolo
olio
algio
sale

PREPARAZIONE

In una pentola, mettete a cuocere il polipo per circa 15-20 minuti e lasciatelo reffreddare.
In un'altra pentola mettete a lessare le patate.
Pulite sotto l'acqua il polpo.
Tagliate il polpo apezzetti.
Tagliatele patate acubetti piuttosto grossi.
Mettete il polpo e le patate in un'insalatiera.
Condite con aglio e prezzemolo tritati, olio e sale.
Servire fredda.